Expat Forum For People Moving Overseas And Living Abroad banner

Walidacja VLS-TS niemożliwa!

2.1K views 10 replies 5 participants last post by  alissash  
#1 ·
Witajcie wszyscy!

Próbuję zweryfikować moją wizę VLS-TS online, jednak żaden z wpisów w sekcji "Uwagi" nie pasuje do mojej wizy, na której widnieje napis VISITEUR. Bez wypełnienia tej sekcji nie można przejść do następnego kroku.

Czy ktoś wie, jak rozwiązać ten problem? Czy powinienem wysłać e-mail do zespołu wsparcia strony internetowej? A może coś innego?

Z góry bardzo dziękuję za pomoc i/lub radę!
Rob

#5 ·
Czy możesz zmienić język w systemie z angielskiego na francuski? Angielskie tłumaczenia są wystarczająco złe na zrzucie ekranu, więc podejrzewam, że to tłumaczenie jest tutaj winne. Jeśli możesz wyświetlać rzeczy po francusku, podejrzewam, że "visiary" może być tym, czego potrzebujesz dla "visiteur".
Miałeś całkowitą rację, Bev! Po francusku jest poprawnie wymienione jako "visiteur".
Bardzo dziękuję za pomyślenie o tym!

Dziękuję również @Agatha’sHuman!

Miłego wieczoru!

#6 ·
@Bevdeforges i @Agatha’sHuman, znowu utknąłem! Sekcja tuż po tej, którą właśnie rozwiązaliśmy, nosi tytuł "Odniesienie regulacyjne (w sekcji "Uwagi")", a dwie wartości pod nią to: 1. CESEDA R311-3 5 2. CESEDA R431-16 16 Nie mam takich informacji na mojej wizie. Jedyne dodatkowe informacje poniżej VISITEUR to: V1 VLSTS A VALIDER EN LIGNE Czy macie jakieś pojęcie, co dalej? Jeszcze raz dziękuję z góry za wszelką pomoc!

#7 ·
Zadaliśmy to pytanie kilka miesięcy temu i komuś udało się znaleźć "odniesienie regulacyjne" dla różnych rodzajów wiz. Ups - znalazłem to w Internecie za pomocą szybkiego Google:
OK, wszystko jest po francusku, ale przewiń w dół strony (stron) do strony 3 dokumentu PDF, gdzie znajduje się mały wykres, który ma pokazać, ile znaczków skarbowych potrzebujesz, aby uzyskać carte de séjour - i po prostu "przypadkiem" stwierdza, że wiza "visiteur" jest odniesieniem regulacyjnym, które wymieniasz w swoim poście jako nr 2.

#8 ·
Mieliśmy to pytanie kilka miesięcy temu i komuś udało się znaleźć "odniesienie regulacyjne" dla różnych rodzajów wiz. Ups - znalazłem to online za pomocą szybkiego Google:
OK, wszystko jest po francusku, ale przewiń w dół strony (stron) do strony 3 dokumentu pdf, gdzie znajduje się mały wykres, który ma pokazać, ile znaczków skarbowych potrzebujesz, aby uzyskać carte de séjour - i po prostu "przypadkiem" stwierdza, że wiza "visiteur" jest odniesieniem regulacyjnym, które wymieniasz w swoim poście jako nr 2.
Dziękuję, @Bevdeforges! Jesteś wspaniały! :) Naprawdę doceniam Twoją pomoc! 🙏